Rol: horizontaal: TCMct 
Computertrainingen & - applicaties 
Uw partner: samen u prettiger & beter laten werken.

Tekstvak: Start
Tekstvak: Trainingen
Tekstvak: Contact

 

Training Centrum Mijdrecht is opgericht uit idealisme.

Na mijn Pedagogische Academie heb ik enige jaren met veel plezier gewerkt  in het lager onderwijs in Mijdrecht. Na de geboorte van onze oudste zoon heb ik ontslag genomen (parttime werken en kinderopvang moesten toen nog worden uitgevonden). Maar ik heb mij uitstekend vermaakt en tussendoor het ik de universitaire opleiding “Sociale Wetenschappen” gevolgd.

Mijn oud-collega’s vroegen mij weer terug en zo heb ik weer een paar jaar ( parttime) gewerkt in het onderwijs, maar de ontwikkelingen in het onderwijs stonden mij tegen (waar nu de kranten vol van staan).

De pc’s kwamen op en er waren trainingen vereist. In eerste instantie werd techneuten opgedragen ook maar even les te geven. Dat was voor zowel hen als de cursisten vaak een ramp. Een mooi klusje dus voor mij.

Ik begon met het geven van trainingen in dienst van een opleidingsinstituut. Al gauw vroegen cursisten bij trainingen speciaal naar mij. Dus kreeg ik van de leiding steeds vollere groepen (14, 16 cursisten).

Met die ontwikkeling was ik het niet eens: de niveauverschillen werden veel te groot en de cursisten kregen niet meer de aandacht waar zij voor betaalden.

Daarom ben ik in 1998 voor mijzelf begonnen met onze unieke maatwerktrainingen:
u krijgt precies dat wat ú wilt
dan gaan zowel u als ik tevreden naar huis.

Deze werkwijze is voor grote instituten niet interessant, dus ik vul een gat in de markt: Steeds meer mensen melden bij P&O afdelingen dat zij “wel een training willen, maar niet in een groep.”

Door mijn jarenlange ervaring met allerlei verschillende bedrijven en cursisten heb ik een enorme ervaring opgebouwd en kan ik velen nieuwe en betere oplossingen aanbieden. Daarnaast zijn mijn opleidingen een enorme pre: het gaat tenslotte niet alleen om het hebben van de kennis, maar om het te weten over te brengen.

Juist dat (samen) werken met de cursist vind ik erg leuk.
Natuurlijk kost dat soms veel tijd, maar TCMct is niet opgericht voor het grote geld.
U betaalt gewoon een schappelijke prijs en als u na de training nog een vraag heeft over het geleerde wordt u ook gratis geholpen. Hierdoor kunnen ook ouderen en minder draagkrachtigen zich bij ons succesvol laten bijscholen.

Dat deze werkwijze werkt blijkt wel uit de vele klanten met wie wij een jarenlange band hebben. De cursisten maken zelf reclame naar hun collega’s, familie en vrienden.

Naast rechtstreekse trainingen, verzorg ik ook al jaren trainingen voor enkele opleidingsinstituten, maar dan wel op een wijze waar ik achter sta. Mocht iemand heel specifieke wensen hebben, dan lopen die trainingen weer rechtstreeks via mij. Als ik eens een grote groep heb laat ik die weer via hen lopen. Zo werken wij al jaren samen: een kwestie van wederzijds gunnen en vertrouwen.

Onze filosofie:

Wanneer je iemand iets wil leren moet je uitgaan van die persoon,
luisteren naar en rekening houden met de mogelijkheden
en wensen van die persoon.

Vanuit deze filosofie heb ik op 1-1-1998 Training Centrum Mijdrecht opgericht.

 

Dat deze aanpak werkt blijkt uit de vele bedrijven en particulieren waar wij al jarenlang heel prettig mee samenwerken
en de vele klanten die wij hebben door “mond-op-mond” reclame.