Rol: horizontaal: TCMct 
Echte Maatwerk Trainingen
kort, goed & schappelijk geprijsd.

Wij zien de wereld graag door een roze bril!

Na een aantal jaar te hebben rondgetoerd op een oude Virago, heb ik 2006 besloten maar eens iets nieuws aan te schaffen. Ik val wel op kleur en de echt kleurrijke motoren zijn vaak racers, maar helaas ben ik zelf geen racer dus die kwamen niet in aanmerking. Na flink rondkijken vond ik een leuk model: Suzuki GSR. Niet te fors en niet te zwaar, want ander houd ik 'm niet.

De GSR was echter alleen in zwart, blauw of grijs verkrijgbaar en dat vond ik wat saai. Mijn bedrijfskleuren zijn zwart met roze en aangezien ik de motor veel zakelijk gebruik leek die combinatie mij wel leuk en "weer eens wat anders." Aldus geschiedde: eerst heb ik de kleding aangeschaft en daarna de motor en enkele losse zaken laten spuiten in de door mij gekozen kleur.

Ik vind de combinatie erg leuk, maar ja smaken verschillen natuurlijk.

Tot mijn verbazing krijg ik enorm veel heel positieve reacties en wordt ik regelmatig overal gefotografeerd. Ook op de snelweg blijft er regelmatig een auto naast mij hangen en wordt er geroepen hoe leuk men het vindt of er worden duimen opgestoken. Vrachtwagenchauffeurs toeteren vaak met de duim omhoog en heel vaak worden er telefoontjes uit raam of dak gestoken om mij op de foto te zetten. Ook bij onze pauzes komen regelmatig camera's te voorschijn en vaak het verzoek of men "er even op" mag zitten voor de foto. Enkele Duitsers wilden de motor opnemen in hun website voor "Wunderschöne Motorräder", de motorbladen “Kicxstart” en “Motor 73” plaatsten 'm en af en toe vind ik mijzelf terug op andermans site.

Kortom: er is veel belangstelling voor en regelmatig wordt gevraagd of ik ook op Internet sta. Dus bij deze!

Toen ik eind ‘98 mijn eigen bedrijf startte diende ik een logo en bedrijfskleuren te verzinnen. Vanuit de sociale hoek ( onderwijs & sociale wetenschappen) was ik de ICT ingerold. Een aparte, maar na al gauw bleek, ideale combinatie: Het onpersoonlijke computergebeuren vertalen naar persoonsgericht gebruik.

De combinatie roze met zwart vond ik wel leuk. Hoewel ik nóóit met Barbies had gespeeld (ik klom liever in bomen) trok de kleur mij aan; hij is vrolijk en (toen nog) apart.

Dat roze vrolijkheid oproept blijkt ook uit de talloze leuke reacties: iedereen lacht ons toe, zwaait vrolijk en/of steekt de duim op als wij in de auto of op de motor zitten.

De tijd dat roze alleen voor vrouwen is, is allang voorbij, dus ook man en zoons rijden vrolijk op en in de roze gevaarten rond. En allen ervaren de vrolijke bejegeningen.

Manlief is van oorsprong ontwerper, dus direct na de aanschaf pogen wij altijd de zaken te verfraaien. Zo zijn motorpak en accessoires geheel aangepast ( meestal persoonlijk maatwerk). Ook de auto hebben wij voorzien van zelf ontworpen details.

Vrienden vinden ons regelmatig terug op websites van anderen die ons gekiekt hebben.

Daar ons ( met name voor de motor) vaak gevraagd wordt of men foto’s mag maken en “waar sta je op Internet”, bij deze wat informatie. Mocht je meer willen weten, dan kun je ons altijd mailen.

Op veler verzoek!

Een andere leuke hobby is: duiken. Mijn voorkeur gaat wel uit naar lekker warm en helder water, maar ook in Nederland zijn prachtige duikstekken. Zo liggen in  Zeeland enorme zeesterren tegen de rotsen geplakt, kijken de krabben en kreeften je met grote ogen aan en floepen de aaltjes vrolijk weg als je in de buurt komt. Ook heel mooi en leuk.

Maar onze meest geliefde stek is toch wel Zuid-Egypte: duizenden vissen en prachtige koralen.

Manlief is privé-instructeur, dus mocht je nog op ontspannen wijze je duikbrevet willen halen, kijk dan op: www.sirdivealot.nl

 

Ook de Garmin is gespoten en de snoeren zijn roze!

Tekstvak: Start
Tekstvak: Trainingen
Tekstvak: Contact